dissabte, 27 de juny del 2009

Nits d'estiu

La setmana vinent s'em planteja molt i molt atrafegada, sobretot de cara a les refrescants nits d'estiu! Us explico...

Avui dissabte poca cosa, que treballant tot el dia ja és molt!

Diumenge 28, si el cos s'aixeca del llit seguirem les nostres rutes per la comarca i ens dirigirem cap a La Roca on fan una ruta guiada pels monuments prehistòrics de la zona.

Dilluns 29 es preveu tranquil, però és la calma, l'ull de l'huracà abans de la tempesta final. Però no, fem la festa de comiat d'en Tim que marxa de casa!

Dimarts 30 el Senyor Saludas fa anys i la gens menyspreable edat de 75! Per tant s'han de celebrar com cal, i els fills li fem una festa sorpresa (com que ell no crec que domini el tema Internet tampoc crec que vegi mai aquest post, i per tant no desvetllaré cap sorpresa) amb tota la família que hem pogut reunir: més de 40!

Dimecres 1 de juliol, comencem la formació d'animadors, per programar el curs, tot els dimecres de juliol a la Troca.

Dijous 2 de juliol, una de les nits més esperades des de fa temps, la nit d'U2!!!!!!!!!!!!!!!

Divendres 3 de juliol, part del regal del meu aniversari. Visita a Barcelona, al Teatre Grec per veure la Flauta Màgica amb els pares. També interessant.

Dissabte 4 de juliol, Barcelona al matí per repartir comandes, i a la tarda paradeta de comerç just a la Porxada

Diumenge 5 de juliol, esperem que tranquil, sofà, potser cine, poca cosa....

dimarts, 23 de juny del 2009

estiu 2009





I l'estiu ja és aquí, el meteorològic, l'anímic, el sentimental. Aquell estiu que fa que tinguem ganes de tocar la sorra de la platja, descobrir països diferents durant 15 dies, o estirar el dia, estirar les hores, menjant un gelat a qualsevol terrassa del poble.

Hem començat a caminar pels voltants de Granollers, a descobrir racons desconeguts però tant propers ara que les hores són llargues. Hem començat la temporada de gelats, de banyadors, de sol i de cremades!

Enguany l'estiu es planteja diferent, sobretot a l'any passat. Però també el gaudirem, cada dia, cada hora al teu costat. Però l'espai on siguem no és important si tu no hi ets. I l'espai que vulguem descobrir, al teu costat serà més divertit.

Es presenten vacances diferents, tranquil·les i fresques, a la muntanya, amb botes de caminar, amb una tenda i el cel ple d'estrelles.

I entremig de tot plegat elaborant altre cop el projecte, modificant coses, ampliant zones de treball, i tot plegat per fer front a aquesta crisi, aquest món!

foto: sant Joan 2008.... el perill a la platja!