diumenge, 16 d’agost del 2009

Vacances

No estic a l'equador de les vacances però la primera part d'aquest agost sense treballar ja ha passat.

Ha sigut una setmana una mica gossa, però lo just per fer el que calia fer.

He sortit de nit, un dilluns fins a les 2, és el que té no haver-se de llevar d'hora, cervesa, amics, xerrameca i altes hores.

He dormit tot el que volia i més... fins hi tot he aconseguit llevar-me un dia d'hora sense necessitar despertador... potser és que ja he fet el cupo de dormir????

He sortit de festa fins les mil per alguna festa major de la comarca.... i l'endemà ha sigut un dia nul a casa per les hores de recuperar son i la poca feina que hem fet.

Hens hem posat el dia de bancs, trucades pendents, i paperassa variada que es fa quan ets de vacances i no vas enlloc.

He pogut visitar a les primarenques mares, amb els seus nens acabats de sortir de l'ou. I la foto ho demostra.

Hem posat el dia El Cabàs... i això si que es notarà!!!!!

He fet cultureta i hem visitat algun museu, algun moestir i he llegit alguna revista d'art (de les moltes que corrent per casa)

He acabat un llibre, i n'he començat un altre.

He buidat la nevera per deixar-la a punt pels dies que som fora, i també per carregar-la de menjar i beguda per la Festa Major.

He fet el "pallasso" per Granollers.... i ja posarem alguna imatge... o no....

En fi 7 dies i 7 nits aprofitats al màxim. Ara comencem la segona part de les vacances.

dilluns, 3 d’agost del 2009

AGOST

Ja tenim el mes d'agost aquí i tot allò que comporta.

A Granollers hi ha espai per aparcar els cotxes del dret i del reves, botigues a mig gas (com la meva) i un aire de platja sense tenir platja a prop. A partir de les sis o les set de la tarda veus gent passejar amb xancletes i pantalons curts i la pell vermella com una gamba. Són aquells que amb la jornada intensiva o les vacances a tocar han anat de visita fins a Mataró.

A Granollers es respira una post festa major amb els locals de blancs i blaus plens a vessar, i nervis perquè el temps s'ens tira a sobre.

A Granollers l'agost és calorós, l'agost és diferent, tothom marxa i els que no ho fan tenen un aire diferent. És l'esperit de la vacances que ho impregna tot.

Enguany el meu agost és diferent, sobretot diferent a l'any passat. Enguany les vacances hi seran, però en format mini, en família, i casolà. Que també estan bé, diferents, però també necessàries.