diumenge, 13 de març del 2011

la nova vida laboral...

Feia dies que no escrivia i no pas perquè no tingués coses a dir, sinó perquè el temps em passa per sobre i no dono l'abast.
Perquè els canvis són força grans i cal adaptar-se de mica en mica, i anar una cosa darrera l'altra, o almenys intentar que així sigui.

Ara el local del carrer travesseres ja està pràcticament buit, he venut tot el què he pogut i de fet estic força contenta per això, ja tinc per la mà els mercats de cada poble, Mas Jalech i el meu nou jefe-soci.
Ja començo a organitzar d'una manera satisfactòria el dia a dia de les dues empreses, a vegades algunes coses s'em retrassen i m'agafen fora de lloc, però d'altres les vaig fent amb pas ferma i ben fetes. I de fet estic contenta!!!!!

Les noves tecnologies m'han donat un mòbil nou que em facilita la feina, més endavant potser arribarà un portàtil com déu mana. De moment seguirem amb el vell ordinador que demana a crits una jubilació, però encara no toca, encara ha de fer feina.

Estem reorganitzant casa nostra, Ca l'Inesita, per adaptar-la a la nova seu de El Cabàs, a casa l'àvia també hi caurà alguna cosa. I torno a voltar pel Vallès i per Barcelona a repartir comandes, com abans. Com abans, com quan vam començar però amb l'experiència apresa, amb els coneixemnts de com s'han de fer les coses. I crec que pot funcionar!

Un altre tema a part és el banc, que aquest va fent la seva, i ens regeix les vides vulguem o no. Però mirarem de ser més fort que ell i aguantar l'envestida!

Per la resta, tot va avançant!!!!!!!!!!!!! i feliç!