dijous, 25 d’octubre del 2007

fa una mica de motor aquest cap de setmana????


World Series els dies 27 i 28 d’octubre


Les World Series by Renault no només tenen protagonisme a pista, sinó que venen acompanyades per múltiples activitats de lleure. Durant tot el cap de setmana s’oferten diverses propostes relacionades amb la competició, vehicles comercials, Formula 1, seguretat i esbarjo.

L’Escuderia ING Renault F1 Team farà una demostració amb el monoplaça que els va fer guanyar els dos títols mundials el 2005 i el 2006 i l’evolució del Renault RS26 de F-1 i el nou WS 2008. També vol celebrar els seus trenta anys a la categoria reina amb una col•lecció de cotxes de competició. La marca francesa posa a disposició de tot el públic castells inflables, un rocòdrom, jumpings i una gran sínia amb vistes al Circuit. I actuacions musicals.

L’Espai Twingo, està destinat a promoure la seguretat en la conducció i la consciència ecològica. Les animacions audiovisuals posaran de manifest la importància de la seguretat vial i els nous avenços en matèria mediambiental. Podràs participar al sorteig d’un Renault Twingo.

L’Espai Sport potenciarà la interactivitat amb els espectadors. Els especialistes, que faran els pit-stops en cinc segons, reptaran als assistents a igualar els temps. Se celebrarà un campionat amb un simulador F-1 Renault. Diumenge el Ejército del Aire farà una exhibició.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

brummmmmmmmmm brummmmmmmmmmmm

Macbethh ha dit...

Ens has d'explicar que diantre t'ha donat a tu ara pel motor...