dijous, 24 de gener del 2008

frases

1. wonderful world is now you’re in the wold_ por el amor y Evan Macgregor en Moulin Rouge. Però sobretodo por Elton, Sir Elton y sus dedos redonditos que hacen maravillas encima del piano.

2. It's meeting the man of my dreams, And then meeting his beautiful wife. And isn't it ironic... don't you think. A little too ironic... and yeah I really do think... o qualquier frase pronunciada por boca de Alanis Morrissette. Des de aqui reivindico el derecho propio de su voz, que Shakira le ha robada, de esa peculiar forma de cantar.

3. these dreams are made of you_ Euritmichs porque los sueños sueños son.

4. who loves another person is to see the face of good. Les miserables de Victor Hugo. Pels mils musicals que he vist, he sentit, he plorat. I perquè no s’acabi mai la música dita i cantada per amor

5. and he makes it fast with one more thing, we are the Sultans of Swing _ perquè amb ella, o qualsevol dels Dire Strais em vaig enamorar i segueixo enamorada

6. Milo Mou kukino_ TRADUCCIÓ: la meva pometa. Cançó grega i dansa grega. Per a tota la gent amb qui ballo coses d’aquestes i el ritme que m’omple el cor.

7. Derramaré mis sueños si algún día no te tengo. Lo más grande se hará lo más pequeño. Pasearé en un cielo sin estrellas esta vez. Tratando de entender quién hizo un infierno el paraíso de Rosana. Porque por su belleza en las palabras, la boca y la voz

8. I el sol volta l´espai , roda la lluna i gira el teu cap, i els dies volten i el mar, gira el cel que ens veu passar avui.... I el temps volta constant, roda la vida i gira el teu cap , el vent t´envolta i l´engany, i el desig i les estrelles de Sopa de Cabra. Volta l’espai i la melodia. Per ser en català i en català es diuen coses belles.

9. Que tot està per fer i que tot es possible._ miquel martí i pol. I perquè algun dia vull que això serveixi per tirar endavant.