dimarts, 5 de febrer del 2008

l'última del teatre

us explico una aventura. I tranquils, no té res a veure amb les meves antigues sòcies.

Us explico una aventura que va passar dissabte a la nit al TAG de Granollers mentre la gent "xic" de la ciutat miraven l'Stalin del Flotats.

A 10 minuts de la mitja part, quan tothom es a dins la sala (tècnics, acollida, etc) a punt per que surti la marabunta de gent, dos paios una mica estranys entren al bar del teatre. Els hi diuen alguna inconveniència a les nenes d'acollida, i es dirigeixen cap a la barra:

- ponme un cubata!!!!!

En Jordi li posa, i el tio demana que n'hi posi més. En Jordi li diu que ja n'hi ha posat prou.
La resposta d'un dels paios:

- que te voi a matar!!!

Acte seguit totes les safates plenes d'entrepans que hi havia sobre la barra van a parar per terra. I els tios mig drogats, o drogats del tot, comencen a agafar les ampolles de beguda que hi ha sobre la barra i comencen a tirar-les contra en Jordi i en Camil (la Clara amb les nenes d'acollida amagades al labavo).
Agafen una ampolla de cava i la tiren contra en Jordi. Ell i en Camil s'amaguen darrera la porta del bar que dóna a la cuina i des d'allà van reben contínuament objectes que tiren els dos energumens.
Ah!! també dir-vos que el fantàstic mirall de l'Uclès que omple tota la zona del bar va rebre també: cadires, ampolles, taules. Però com que l'art està preparat per tot, el mirall ja té unes esquerdes molt ben col·locades, que alguna esquerda de més no s'hi nota.

La qüestió és que els tios cansats de tirar-ho tot, foten el camp del bar i es dirigeixen cap al centre de Granollers.
Arriba la policia, els mossos i van darrera seu. Els atrapen al Goalies, que també estaven destrossant (tirant cadires a les pantalles de televisió). Els enganxen i van de dret al "cuartellillo" però passant per l'Hospital (perquè un d'ells s'ha fet mal) i destrossant part de l'hospital

quins personatges, oi?